MEF Eğitim Kurumları 4. Satranç Şenliği Turnuvası

MEF Eğitim Kurumları tarafından Mart 2018 haftasonu tarihlerinde Anaokulundan Üniversiteye kadar tüm sporuların katılımına yönelik MEF Eğitim Kurumları 4. Satranç Şenliği Turnuvası düzenlenecektir.

Anaokulları Satranç Şenliği 17 Mart 2018 Cumartesi ile İlkokullar Satranç Turnuvası 16-17 Mart 2018 tarihlerinde MEF Okulları Ulus Kampüsünde (Beşiktaş) yapılacaktır.

Ortaokullar ve Liselerarası Turnuva ise 24-25 Mart 2018 tarihlerinde MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsünde yapılacaktır.

Son olarak üniversitelerarası turnuva ise 31 Mart-1 Nisan 2018 tarihlerinde MEF Üniversitesi Maslak Yerleşkesinde yapılacaktır.

Anaokullar satranç şenliği dışındaki tüm turnuvalar 4 asıl+1 yedek sporcudan oluşacak Takım Turnuvası olarak düzenlenecektir.

Turnuva kontenjanları sınırlı olup, kayıtlar okul sorumlu öğretmen/antrenörleri tarafından istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 24 Şubat 2018 Cumartesi 20.00`dan itibaren yapılabilecektir.