“All About Science’’ Yarışması Mart 2019 Ayı Sorumuz

Ulus Kampüsü MEF Lisesi Fen Bilimleri Bölümünün geleneksel olarak düzenlediği ‘’All About Science’’ yarışma soruları her ayın ilk haftası yayımlanarak aynı ayın son haftasına kadar yayında kalacaktır. Soruları doğru bir şekilde yanıtlayan öğrencilerimizin başarıları MEF Lisesi Referans Belgesine üst sınırdan yansıtılarak Ulus Kampüsü MEF Ortaokulu ve MEF Lisesinin  düzenlediği Takdir Belgesi  ile ödüllendirilecektir. Soruları çözmek için emek harcayan öğrencilerimizi şimdiden kutluyor, tüm öğrencilerimizin  bu yarışmalara  katılımlarını bekliyoruz. Mart 2019 sorumuz 04 Mart 2019 tarihinde yayınlanmış olup 29 Mart 2019 Cuma. gününe kadar sizlerin çözümleri için yayında kalacaktır. Başarılı olan öğrencilerimiz Nisan ayı içerisinde ilan edilecektir.

Ocak-Şubat 2019 (Sevgililer Günü Özel) sorusu doğru yanıtları:

• FENİL ETİL AMİN C8H11N

• NÖREPİNEFRİN C8H11NO3