Okulumuz

1996’da kurulan MEF Okulları Anaokulu, bu süre içinde 3-6 yaş arası eğitim hizmeti sunduğu binlerce çocuğa ulaşmıştır. Kalite standartları, eğitime yaklaşımı, değer anlayışı ile  erken çocukluk eğitiminde öncülük etmiştir.

Halen Ulus ve 2008’de  açılan Bahçeşehir yerleşkelerinde eğitim programı sunmaktadır. 36-72 ay arası çocuklar için  iki dilli erken yaş eğitim programı yapan MEF Anaokulları, çocuklara  bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel alanlarda doğru eğitimin ve öğrenme ortamının sunulması bilinciyle hareket etmektedir ve çocukların çok küçük yaşlardan başlayarak çift dillilik becerilerini kazandıklarını ve geliştirebildiklerini öngörerek sorgulamaya dayalı bir eğitim programını oluşturmuştur.

MEF Anaokulları; aile katılımını tam teşvik eden, ebeveynlerin çocuklarının okulumuzdaki hayatını paylaşabilecekleri, diğer velilerle kaynaşabilecekleri, öğretmenlerimizle sıkı bir diyalog ve işbirliği içinde olabilecekleri, kapıları her zaman açık ikinci evinizdir.

Sevgili anne babalar, sizleri de bu sıcak ve eğlenceli ailemize katılmaya bekliyoruz.