Değerli Velilerimiz,

Geleceğe uzanan merdivenin ilk basamağıdır çocuk. Aydınlığın kaynağı, özgüvenin temeli, yaratıcılığın başlangıcıdır.

Çocuğu merkeze aldığımız eğitim sistemimizle kendini ifade edebilen, özgüveni  yüksek, yeteneklerinin farkına varabilen, sorgulamayı  ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştiriyoruz.

Temel adımların atıldığı ilkokul yıllarında çocuklar, MEF Okullarında çeşitli sanat dalları, spor alanları, ekolojik yaşam ve teknolojik gelişimlerle tanışırken,  edilgen bilgilendirme sürecinden etkin sınıf katılımına geçerek kendi öğrenme süreçlerini  yürütüyorlar. Deneyimli ve yenilikçi öğretmen kadromuzun rehberlik ettiği , geliştirdiği programlarla “ hayat boyu öğrenme”yi destekliyoruz.

Her çocuğumuzun tek bir birey olduğu gerçeğini hiç bir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Farklılıklarıyla bize renk katan çocuklarımız için ilgi ve yetenekleri , öğrenme stilleri ve gereksinimleri  bakımından  hazırladığımız farklılaştırılmış öğretim materyalleri ile bireysel  özelliklerine uygun eğitim- öğretim ortamı sağlıyoruz.

Küçük yaşlarda dünya dilleriyle buluşan çocuklarımız, etkin yöntemlerle kazandığı  güçlü yabancı dil öğrenimi ile uluslararası platformda yerlerini almaya temelden hazırlanıyorlar.

MEF Ailesi olarak geleceğimizin temelini en güçlü şekilde atacak çocuklar yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Emine Başaran
Okul Müdürü