Takım Çalışması

Hedeflenen başarıya takım olarak ulaşmak…

Akademik çalışmaların desteklenebilmesi ve organizasyonda bütünlüğün sağlanabilmesi için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilimler ve İngilizce bölümlerinden oluşan bir takım kurulmuştur.

Aynı zamanda uygulamalı derslerden (Beden Eğitimi, Müzik ve Sahne Sanatları, Plastik Sanatlar ve Bilgisayar) oluşan ikinci bir takım oluşturulmuştur.

Takım çalışmasının amacı; 4.-8. sınıflarda ortak bir dil oluşturabilmek, her bölümün hedeflenen başarıya takım çalışması ile ulaşabilmesini sağlamaktır. Takım çalışmaları içerisinde öğrencilerin bu dersleri nasıl öğrendikleri anketlerle ölçülür. Her türlü kriter birlikte belirlenir, öğretim yöntem ve tekniklerinde bir standart oluşturulur. Öğrencilerle birebir hedefler belirlenir ve öğrencilerin kendi koydukları hedeflere ulaşmaları sağlanır.

Ayrıca Okul Gelişim Yönetim Ekibi kurularak her iki takımın birbiriyle olan bağı güçlendirilmiştir.