Bahçeşehir Lise Öğrencileri Münazara Eğitim Günlerinde

Bahçeşehir Kampüsümüzde münazaraya ilgisi olan lise öğrencilerimiz, 12-13 Ekim’de Bahçeşehir Üniversitesinde Argüman Fabrikası tarafından düzenlenen “İstanbul Münazara Eğitim Günleri”ne katıldılar. 2 gün süren eğitimde başlangıç seviyesine katılan öğrencilerimiz, “Parlamenter Münazara, Argümantasyon ve Çürütme Teknikleri, Pratik Analizde Kullanılacak Ana Akımlar, Bireyin Özgürlüğü, Hukuk, Sosyal Devlet, Uluslararası İlişkiler, Hak Kazanım Süreçleri, Ekonomiye Giriş ve Dünya Ekonomi Tarihi, Siyaset Bilimine Giriş” başlıklı dersleri, ilgili bölümlerden mezun Argüman Fabrikası eğitmenlerinden dinlediler. Münazara adına bilgi dolu bir hafta sonu geçiren öğrencilerimiz, münazara turnuvalarında karşılaştıkları konulara dair nasıl bakış açısı geliştireceklerine dair deneyim kazandılar.