Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

MEF Ailesine hoş geldiniz.

Eğitim; bizleri korkularımızdan ve endişelerimizden uzaklaştıran, mutlu ve barış dolu bireyler hâline getiren, insani duygularımızı en üst düzeye taşıyan yolların ilki ve en önemlisidir. Eğitimle kazandığımız deneyim, bizim en değerli öğretmenimizdir.

Sadece bilgi sahibi olmak bizi eğitimli hâle getirmez. Eğitim; insanlara nasıl doğru yaşamaları gerektiğini, nasıl umut etmeleri gerektiğini ve farklılıklar karşısında nasıl davranmaları gerektiğini öğretir. İyi bir eğitim geleceğimizi şekillendirmemizde ve kariyer sahibi olmamızda, kendimizi tanımamızda, ailemize ve toplumumuza saygılı olmamızda ve farkındalıklarımızı geliştirmemizde en büyük yol göstericidir.

Bu görüşler ışığında öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken eğitim konusunda yıllardır edindiğimiz deneyimlerimizi arkamıza alarak öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını sağlayacak en modern ve donanımlı eğitimi sizlere sunmak için buradayız.

Öğrencilerimizi eleştirel düşünmeye ve yaşadıkları gerçek dünya sorunlarını çözmeye teşvik eden  çalışmalar, eğitim anlayışımızın vazgeçilmezidir. Öğretim yöntemlerimiz, öğrencilerimizin olumlu ve kalıcı beceriler kazanmasında güçlü bir temel oluşturur.

Bizim için her öğrenci özel ve biriciktir. Öğrencilerimizi hayata hazırlamak için her öğrenciyi onun kendi özelliklerine uygun olarak beslemenin ve geliştirmenin eğitimci olarak sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.

Bildiğiniz gibi ev ve okul iletişimi okulda başarı oluşturmak için hayati bir anahtardır.  Velilerimizle kurduğumuz iş birliği, elde ettiğimiz başarılarda yadsınamaz bir yere sahiptir.

Ülkemizin aydınlık geleceği olan öğrencilerimizi, aklın ve bilimin rehberliğinde daima bir adım öteye taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu yolculukta bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Berna Baran Şen
Okul Müdürü