Bilgisayar Bilişim Teknolojileri

Genel Bilgiler

Okulumuz bilişim teknolojilerini etkin kullanabilen ve bunu yaşam biçimi haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.Yaptığımız çalışmalarla bilgisayar ve bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri öğrencilerimize aktararak; öğrencilerimizin bilişim teknolojlerini eğitimlerinde ve günlük yaşamlarında kullanmaları sağlanır.

On Parmak, Çizgi Film Hazırlama, Web Tasarımı, Flash, Photoshop, 3 Boyutlu Tasarım, Programlama gibi eğitsel etkinlikler açarak öğrencilerimizin belirli alanlarda yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve uzmanlaşmlarına olanak sağlanır.

Öğrencilerimizin bilişim teknolojileri alanında proje geliştirebilmesi için her yıl geleneksel olarak “Bilişim Teknolojileri Proje Yarışması” düzenlenir. TÜBİTAK ve benzeri kuruluşların bilgisayar ve bilişim alanında düzenlediği yarışma ve projelere öğrencilerimizi hazırlayıp onların başarılı olabilmeleri için çalışmalar yapılır.

Bizi Takip Edin

InstagramLinkedinYouTube