Kanada – MEF Okulları Akademik Ortaklık Programı Bilgilendirme Toplantıları

MEF Okulları ile “Upper Canada Milli Eğitim Müdürlüğü Uluslararası Eğitim Birimi” arasında Kanada’nın Ontario eyaletinde imzalanan akademik ortaklık anlaşması kapsamında  Ulus Kampüsü öğrencilerimize ilgili Milli Eğitim Müdürlüğünün sorumluluk alanında Kanada hükümeti tarafından tanınan devlet okullarında belirli süreler için eğitim alma fırsatı tanınmaktadır. MEF Okulları Eğitim İş Birliği Akademik Ortaklık Anlaşması gereği öğrencilerimizin bu olanaktan nasıl yararlanacağı ve program içeriğiyle ilgili Hazırlık-9-10-11. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirme yapıldı. Tüm lise sınıflarımız seviye bazında programla ilgili olarak bilgilendirildi. Velilerimize yönelik bilgilendirme toplantıları da yapılacaktır.