MEF Anaokulu (Ulus) Kayıt Sayfası

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü

Anaokulumuza 3-6 yaş grubuna ait sınıflara, tespit edilen kontenjan oranında aday kayıt yöntemi ile öğrenci alınmaktadır. Başvuru tarihi sırasına göre, davet edilen aday öğrencilerimizin kesin kayıtları tanıma çalışmaları sonucunda ve kontenjan dahilinde gerçekleşmektedir.

2019-2020 Eğitim öğretim yılında aşağıdaki yaş gruplarına dahil çocuklar kabul edilecektir.

Büyük Gruba (Kindergarten): 2014 doğumlu,

Orta Gruba (Pre-Kindergarten): 2015 doğumlu,

Küçük Gruba (Preschool): 2016 doğumlu,

Küçük Grup-Yarım Gün (Preschool-Half Day): 2016 yılı son 4 ay doğumlu çocuklar kabul edilecektir.

Kayıt – Kabul Süreci

• Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
  • Kayıtlar MEF Okulları’nın belirlediği kontenjan sayıları doğrultusunda alınır.
  • Veliler, kayıt kabul sürecinde yapılması gerekenleri ve MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, kayıt danışmanları ve ilgili okulun müdürlüğünden alır.
  • Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgi ve randevu verilir.
  • MEF Okullarında okuyan öğrencilerin kardeşlerine, belirtilen kesin kayıt tarihine kadar öncelik tanınır.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF Anaokulunu bitiren, gelişim yönünden ilkokula hazır olduğu gözlemlenen öğrencilere MEF İlkokulu 1. sınıfına doğrudan geçiş hakkı verilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 362 26 33
Dahili Hatlar: 1411 – 1412