MEF Lisesi (Bahçeşehir) Kayıt Sayfası

Hazırlık Sınıfı Başvuruları İçin

MEB  tarafından 1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak Liseye Geçiş Sınavı sonuçları dikkate alınarak okulumuzun belirleyeceği taban puana göre öğrenci alımı yapılacaktır. Kayıt yaptıran öğrencilere Hazırlık Yeterlilik Sınavı uygulanacaktır. Bu sınavı geçemeyen öğrenciler Hazırlık Programına başlarlar.

9.Sınıf Başvuruları İçin

MEB tarafından 1 Haziran 2019 tarihinde yapılan Liseye Geçiş Sınavı sonuçları dikkate alınarak okulumuzun belirleyeceği taban puana göre öğrenci alımı yapılacaktır. Kayıt yaptıran öğrencilere Hazırlık Yeterlilik Sınavı uygulanacaktır. Bu sınavı geçen öğrenciler 9.sınıfa başlarlar.

Nakil gelecek hazırlık sınıfını okumuş öğrenciler için kontenjan dahilinde, sınava girilen yılın MEB Liseye Geçiş Sınavı sonucuna göre ve MYT(MEF Yetenek Testi) sınav sonucuna göre öğrenci alımı yapılacaktır.

– Taban puan ilanından sonra başvuru formu dolduran öğrenciler arasından puan üstünlüğüne göre bir sıralama yapılarak, veli ve öğrenci kesin kayıt için okula davet edilecektir.

– MEB Merkezi Sınav Sonuç puanına göre kontenjan dahilinde değişik oranlarda başarı bursu verilecektir. Tüm burslar eğitim-öğretim ücreti üzerinden verilmektedir. Burslarla ilgili aşağıda bilgileri bulunan okul yöneticilerimiz ile görüşebilirsiniz.

– Kampüs turu için görevli çalışanlarımız, akademik tanıma için okul yöneticilerimiz birebir destek vermektedirler.

Telefonla bilgi veya randevu almak için hafta içi her gün: 08.30-16.00

Bilgi İçin MEF Lisesi Yöneticileri:

Okul Müdürü Hüseyin SULU 0212 672 03 00 (1600) suluh@mef.k12.tr
Kayıt Birimi