MEF Ortaokulu (Bahçeşehir) Kayıt Sayfası

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü

• MEF Okulları, eğitim ve öğretim felsefesini öğrencinin “birey” olarak gelişimi temelinde yapılandırır. Okulumuza başvuran öğrenciler; akademik başarı, tutum ve davranışlarına göre değerlendirilirler.
  • MEF Bahçeşehir Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıflara; öğrenci alımında alt sınıflarda okutulan derslerden oluşturulan ve okul yönetiminin belirleyeceği esaslar çerçevesinde ÖDYF (Öğrenci Değerlendirme-Yönlendirme Formu) sınavı uygulanır.

Aynı gün Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından öğrenciyle görüşme yapılır.

• Kayıt-Kabul Komisyonu sonuçları değerlendirir, komisyon kararıyla kontenjan oranında kayıt yapılır.
  • Kayıt sonrasında İngilizce düzey belirleme sınavı yapılır.

Kayıt – Kabul Süreci

• Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
  • Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF Ortaokulu öğrencileri doğrudan liseye kabul edilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 672 03 00
Dahili: 1521