Kurumsal İlişkiler

MEF Okullarının felsefesi ve amaçları doğrultusunda  kurum içi- dışı iletişimlerinin sürekli ve düzenli olarak sağlanması için aşağıdaki çalışmaları yapar.

• Kurum içi- dışı gelişmeleri velilere ve tüm çalışanlara iletmek.
  • Web sitesi geliştirme, sitenin güncellenmesi ve yenilenmesini organize etmek.  Kurumu ilgilendiren duyuru ve etkinlikleri kapsayan içerikleri hazırlamak, içeriklerin  sosyal paylaşım sitelerinde etkin olarak kulanılmasını ve takibini sağlamak.
  • Kurumun tanıtımı ile ilgili tüm basılı dökümanların metin, tasarım, baskı, dağıtım aşamalarını gerçekleştirmek ve gerek görüldüğünde güncellenmesini sağlamak. Kurumsal kimlik ve logo gibi çalışmaların doğru yerlerde ve ölçülerde kullanımını sağlamak. Kurum kültürüne uygun hediye ve promosyon çalışmaları yapmak.
  • Kurum dışı iletişimi sağlamak için de; MEF Okullarının hedef kitlesini belirlemek, bu kitleleri okulla buluşturmak üzere ilan ve reklam hazırlığı yapmak, Kurumun hedef kitlesine yönelik konferans, seminer, söyleşi, sergi, spor etkinlikleri… vb. organizasyonlara katkı sağlamak  amacıyla kurulmuştur.