Ulaşım ve Servis

MEF Okulları öğrencilerin okul servis araçlarında geçirdikleri zamanı da eğitim sürecinin bir parçası olarak değerlendirmektedir. Öğrenci servisleri, teknik açıdan kusursuz, periyodik bakımları yapılmış, tam donanımlı araçlardır. Tüm servis araçlarında emniyet kemeri uygulaması zorunludur. Servis araçlarının hız raporları MEF Okulları tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir. Her öğrenci sabah servis rehberi tarafından evinin kapısından alınıp akşam yine evinin kapısına bırakılıncaya kadar geçen süre içinde, (okulda geçen süre dahil) Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmıştır. Öğrencilerin katılımıyla; güvenlik, temizlik, sağlık ve kişiler arası ilişkilerde saygı ilkeleri gözetilerek servis kuralları oluşturulmuş, bu kuralların öğrenciler tarafından benimsenmesi ve uygulanması sağlanmıştır.