MEF OKULLARI

2018/19 Kış Okulu Kayıtları Başladı

21-09-2018 8:55 tarihli haber

Haftasonu programları 22 Eylül Cumartesi günü, Hafta içi programları 24 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Yeni dönem branşlarına kayıt olmak için geç kalmayın, ders programı ve kayıt süreci için arayınız !

Detaylar için;

Hafta içi Programı     Haftasonu Program
Kayıt Şartları             Kayıt Formu

DÖNEMLER

Haftaiçi programlarında ara dönem tatilleri ve sömestr tatillerinde ve resmi tatillerde çalışma yapılmayacaktır.
( 19 Kas – 23 Kas ) 1. Ara Tatil
( 22 Ocak – 01 Şubat )  Sömestr Tatili
( 08 Nisan – 12 Nisan ) 2. Ara Tatil

HAFTA İÇİ / DÖNEMLER
1.Dönem ( 8 Hafta ) = 24 EYLÜL – 16 KASIM
2.Dönem ( 8 Hafta ) = 26 KASIM – 18 OCAK
3.Dönem ( 8 Hafta ) = 04 ŞUBAT – 29 MART
4.Dönem ( 8 Hafta ) = 01 NİSAN – 31 MAYIS
Haftasonu programları aylık olarak ilerler. Resmi tatillerde çalışma yapılmayacaktır.

HAFTA SONU / DÖNEMLER
1.DÖNEM (4 Hafta) =22 EYLÜL – 30 EYLÜL
2.Dönem ( 4 Hafta ) =06 EKİM – 28 EKİM
3.Dönem ( 4 Hafta ) =03 KASIM – 25 KASIM
4.Dönem ( 4 Hafta ) = 01 ARALIK – 30 ARALIK
5.Dönem ( 4 Hafta ) = 05 OCAK – 27 OCAK
6.Dönem ( 4 Hafta ) = 02 ŞUBAT – 24 ŞUBAT
7.Dönem ( 4 Hafta ) = 02 MART – 31 MART
8.Dönem ( 4 Hafta ) = 06 NİSAN – 28 NİSAN
9.Dönem ( 4 Hafta ) = 04 MAYIS – 26 MAYIS

KAYIT ŞARTLARI

– Haftaiçi Kış Okulu programlarımız her dönem 8 hafta olmak üzere yıl boyu  4 dönem olarak yürütülür.
– Haftasonu Kış Okulu programlarımız aylık (4 hafta) olarak ilerler.
– Kış Okulu programları okul içi ve dışı başvurulara açıktır.
– Kesin kayıt yapılmış olması için;  Galatasaray Kış Okulu kayıt formu, öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi ve kurs ödemesinin yapılması gerekmektedir.
– Ödemeler dönem başlangıçlarında yapılır. Kurs ödemesi yapılmadan öğrenci derslere katılamaz.

ÖĞRENCİLERİ İLGİLENDİREN DURUMLAR

– Çalışmaya katılamayacak öğrencinin etkinlikten 1 gün önce ilgili öğretmenine bilgi vermesi gerekmektedir. Bu dersin telafisi yapılmaz.
– Resmi tatillerin telafisi yapılmaz. Özel tatil durumlarında ise telafi dersleri öğretmenin bildireceği tarihte yapılır.
– Öğrencilerin ulaşımı kendi olanakları ile sağlanır. Ders bitiminde öğrencinin kimin tarafından alınacağı kayıt formunda belirtilir.
– Derslerimiz listede belirtilen minimum katılımcı sayısına göre açılır, kontenjan sayısı tamamlandığında kayıt işlemi durdurulur.
– İlgili branşların ihtiyaç malzemesine göre tedarik zorunludur. Malzeme eksiği bulunan öğrenciler derse katılamazlar.
– Ulus MEF Okulunda ara dönemlerde ve sömestr tatillerinde kış okulu yapılmayacaktır.
( 19 Kas – 23 Kas ) 1. Ara Tatil
( 22 Ocak – 01 Şubat )  Sömestr Tatili
( 08 Nisan – 12 Nisan ) 2. Ara Tatil

ÖDEME ŞEKLİ

– Ödemeler kayıt bürosundan nakit , kredi kartı veya banka yolu ile yapılabilir.
– Kurumun iptal ettiği dersler dışında öğrencilerin mazeretsiz katılmadığı derslerin telafisi ve ücret iadesi yapılmaz.

İNDİRİM ŞARTLARI

–MEF Okulları öğrencilerine indirim uygulanır.
– Kardeş kayıtlarında 2. kardeşe indirim uygulanır.
– Çoklu branş kayıtlarında 2. branşa indirim uygulanır.
–Aynı anda en fazla iki indirim kullanılabilir.

Detaylı Bilgi için:

E-Mail: gssporokullari@gmail.com