MEF OKULLARI

Bahçeşehir Galatasaray Yaz Spor Okulu

09-05-2018 13:59 tarihli haber

Galatasaray Spor Kulübünün altyapı yapılanması içerisinde bulunan Bahçeşehir Galatasaray Yaz Spor Okulu, sporculara temel spor eğitimini vererek gelecek nesillerin spor alt yapılarının oluşmasını amaçlamaktadır.  Bahçeşehir Galatasaray Yaz Spor Okulu çalışmaları içerisinde;

-  Gelişen motorik özelliklerin yanı sıra, psikomotor gelişimin de desteklenmesi,

-  Bireysel gelişim ve takımdaşlık duygusu,

-  Birlikte başarabilmenin mutluluğu,

-  Sosyalleşme,

-  Ruhsal zenginlikleri artırma,

-  Her yaşa uygun düzenlenen antrenman programları,

ön plandadır.

Bahçeşehir Galatasaray Yaz Spor Okulu, sporun tüm branşlarında bulunması gereken sevgi, kardeşlik ve Fair Play (Dürüst Oyun) ilkelerine bağlı kalan, kültürlü ve sağlıklı genç bireylerin yetişmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." cümlesi bizlere ışık tutmaktadır.   Kurumumuz MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü içerisinde eğitimlerini sürdürecektir. MEF Okulları öğrencilerine indirim yapılacaktır.    Bahçeşehir Galatasaray Yaz Spor Okulumuzun çalışma yaş grupları, çalışma günleri ve saatleri aşağıda yer almaktadır.

Dönem ve Tarih bilgileri için Tıklayınız