MEF OKULLARI

Değişim Çağında Eğitimi Yeniden Düşünmek

27-02-2015 14:34 tarihli haber

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, MEF Bahçeşehir Okulları ve Yenilikçi Öğrenme Merkezi işbirliğiyle düzenlenecek olan "Değişim Ç@ğında Eğitimi Yeniden Düşünmek" konulu ücretsiz konferansımız, 11 Nisan 2015 günü MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsümüzde gerçekleşecektir. Sabah oturumlarına tüm eğitimci ve eğitim yöneticileri, öğleden sonra oturumlarına ise tüm anne-babalar davetlidir. (Veliler için düzenlenen 13:45 - 17:00 saatleri arasındaki programa kontenjan dahilinde eğitimci ve yöneticiler de katılabilir)

Eğitimin tüm paydaşlarının fikir ve düşüncelerini dile getireceği konferans 21. yüzyıl çocuklarının yaşamlarında mutluluk ve başarıyı sağlayacak olan eğitim modeli üzerinde farklı konuşmacılarla gerçekleşecektir. Bu dönemin çocuklarının yaşam şekli olarak bizim yaşamlarımızdan tamamen farklılaşmaları ve özellikle de dijital dünya ile çok fazla içli dışlı olmaları ve bu nedenle iletişim biçimlerinin biz yetişkinleri kaygı duyuracak boyutta değişmiş olması bir gerçektir. Bu konferansta bu yüzyılın çocuklarıyla etkili iletişim kuracak fikirleri yetişkinler paylaşıyor, onların temsilcileri ise ne beklediklerini vurguluyor olacaklar. Ayrıca farklı rollerdeki yetişkinler yani ebeveyn, eğitimci, akademisyen bu duruma bakışlarını kendi yaşamlarından örnekleyeceklerdir.

Başvuru İçin: Aslı Uludağ - 0212 672 03 00 / 1501-1502 veya   goo.gl  linkini kullanabilirsiniz.

Konferans Programı için tıklayınız!

Konuşmacı Biyografileri için tıklayınız!