MEF OKULLARI

Galatasaray Bahçeşehir Yaz Okulu

22-05-2017 10:52 tarihli haber

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü’nde, Galatasaray Bahçeşehir Yaz Okulu olarak deneyimli eğitmen kadrosu ve kaliteli hizmetlerimiz ile açacağımız branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeye başlıyoruz. Yaz okulundaki tam gün, yarım gün ve tek branş olmak üzere üç farklı programdan birini tercih edebilir ve sizde yazın bize katılabilirsiniz. Detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

I. Dönem: 3 Temmuz – 21 Temmuz
II. Dönem: 24 Temmuz – 11 Ağustos
III. Dönem: 14 Ağustos – 25 Ağustos

• Yaz okulu programları 3 farklı dönemde gerçekleşecektir.
  • Galatasaray Bahçeşehir Yaz Okulu, okul içi ve dışı başvurulara açıktır.
  • Okulumuzda planlanan üç farklı programa kayıt yaptırılabilir. Tam gün, yarım gün ve branş.
  • Tam gün programında basketbol, voleybol, yüzme, futbol, jimnastik, satranç, tenis branşları bulunmaktadır. Hafta için tüm gün saat 09:00 – 16:00 arasında eğitim verilecek olup dinlenme aralarında sinema ve animasyon etkinlikleri olacaktır.
  • Yarım gün programında basketbol, yüzme, jimnastik ve voleybol branşları mevcuttur.
  • Tek branşlarda basketbol, voleybol, yüzme ve satranç branşları bulunmaktadır.
  • Ders süreleri 60 dakikadır.
  • Kontenjanlarımız sınırlıdır.
  • Branşlar için malzeme resmi kulüp malzemesi alınması zorunludur. Öğrencilerin derslere katılımında malzeme eksiği olmaması gerekir.
  • Öğrencilerin ulaşımı için servis hizmeti verilecektir.

Program fiyatlarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için bize ulaşın:
TELEFON: 0 538 542 06 11
E-MAIL:  iletisim@gsyazokulu.com