MEF OKULLARI

Blu Academy

15-02-2017 12:00 tarihli haber

BLU ACADEMY; 4-16 yaş arası çocukların yetenek gelişimlerini desteklemek amacıyla spor ve sanat branşlarında grup ve bireysel eğitimler, workshoplar, kamplar düzenler.

Spor ve Sanat branşlarında kapsamlı yetenek gelişimi programlarımız ile çocukları hayata hazırlıyoruz

EĞİTİM SÜRECİMİZ

Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Dans ve Tiyatro branşlarında hobi grupları ile temel eğitimleri alarak branşlarla tanışma ve temel becerilerini geliştirirler.

İlgilendikleri branşlarda temel becerilerini geiştiren öğrenciler; takımlar ve yarışmacı gruplara dahil olurlar. Bu aşamada sonuç odaklı profesyonel eğitim ve danışmanlık süreci başlar. Sportif branşlarda lisans alarak altyapı ligleri ve turnavalara hazırlanırlar. Sanatsal branşlarda yarışmalara ve performans gösterilerine hazırlanırlar.

İlgili branşlarda fiziksel ve teknik gelişimleri paralelinde profesyonellik yönünde gelişim katedip,  profesyonel kariyer hedefleyen öğrencilere danışmanlık ve yönlendirme desteği sunulur.

İlgilendiğiniz branşları incelemek ve kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi almak için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.