MEF OKULLARI

Dünya Liselerarası Tsunami Farkındalık Zirvesi

23-09-2016 8:20 tarihli haber

Japonya Büyükelçiliği ve Türk Milli Eğitim Bakanlığı ortak kararı doğrultusunda MEF Lisesi "Dünya Liselerarası Tsunami Farkındalık Zirvesi"nde ülkemizi temsil etmek üzere seçilen tek lise olmuştur. 10.sınıf öğrencimiz İlayda Bilgin 11.sınıf öğrencilerimiz Kaan Apak, Kutay Zengi, Elif Ezgi İzgin, Başak Dok ve Tolga Mutuşoğlu, 25-26 Kasım 2016 tarihlerinde Japonya’da yapılacak olan “Dünya Liselerarası Tsunami Farkındalık Zirvesi”nde ülkemizi temsil edecektir. Zirvede, öğrencilerin aktif olarak katılacakları “Doğal Felaket Risklerini Anlamak, Doğal Felaketlere Hazırlanmak ve Doğal Felaketlerden Sonra Kalkınma” konuları üzerine atölyeler, seminerler ve oturumlar düzenlenecektir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.