MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU - Anaokulumuz
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Beslenme

MEF Okulları öğrencilerinin düzenli ve dengeli beslenmeleri için yemek menüleri bir komisyon tarafından belirlenmektedir.

Beslenme komisyonunda beslenme uzmanları, okul doktoru, öğrenci ve veli temsilcileri, yöneticiler bulunur. Bu komisyon, öğrencilerin günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak aylık mönüyü belirler.

MEF Okullarında tüm öğrencilere öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Ayrıca Anaokulu ve İlköğretim Okulunun 1-5. sınıflarına sabah kahvaltısı da verilmektedir.

Mutfaklarda, yemekhanelerde ve kantinlerde görevli tüm personel, periyodik sağlık kontrolünden geçirilir. Ayrıca düzenli olarak hijyenik kontroller de yapılmaktadır.

Anaokulu Yemek Menüsü için tıklayın!