MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU - Anaokulumuz
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

MEF Bahçeşehir Anaokulu Kayıt Bilgisi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

Anaokulumuza 3-6 yaş grubuna ait sınıflara, tespit edilen kontenjan oranında aday kayıt yöntemi ile öğrenci alınmaktadır. Başvuru tarihi sırasına göre, davet edilen aday öğrencilerimizin kesin kayıtları tanıma çalışmaları sonucunda ve kontenjan dahilinde gerçekleşmektedir.

2018-2019 Eğitim öğretim yılında aşağıdaki yaş gruplarına dahil çocuklar kabul edilecektir.

Büyük Gruba (Kindergarten): 2013 doğumlu,

Orta Gruba (Pre-Kindergarten): 2014 doğumlu,

Küçük Gruba (Preschool): 2015 doğumlu,

Küçük Grup-Yarım Gün (Preschool-Half Day): 2015 yılı son 4 ay doğumlu çocuklar kabul edilecektir.

Kayıt - Kabul Süreci
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Kayıtlar MEF Okulları’nın belirlediği kontenjan sayıları doğrultusunda alınır.
Kayıt danışmanları tarafından veliye; tanıma çalışması ve görüşme randevuları verilir.
Veliler, MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, okul müdüründen alır.
Tanıma çalışmasının sonunda; çalışmayı yapan psikolojik danışman veliye , çalışma sonuçlarını aktarır.
MEF Okullarında okuyan öğrencilerin kardeşlerine, belirtilen kesin kayıt tarihine kadar öncelik tanınır.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF Anaokulunu bitiren, gelişim yönünden ilkokula hazır olduğu gözlemlenen öğrencilere MEF İlkokulu 1. sınıfına doğrudan geçiş hakkı verilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 672 03 00
Dahili: 1521

ÖZEL MEF OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

BAHÇEŞEHİR
ANAOKULU (Yarım Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık)

20.791 TL + KDV

Diğer* (Yıllık)   2.750 TL + KDV
*Yemek +1 Kahvaltı (Sabah), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
ANAOKULU (Tam Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık)

28.493 TL + KDV

Diğer* (Yıllık)   5.065 TL + KDV
*Yemek +2 Kahvaltı (Sabah+İkindi), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
İLKOKUL - ORTAOKUL - LİSE
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 33.003 TL + KDV