MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU - Anaokulumuz
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

MEF Bahçeşehir Anaokulu Kayıt Bilgisi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

Anaokulumuza 4-5-6 yaş grubuna ait sınıflara, her yıl tespit edilen kontenjan oranında aday kayıt yöntemi ile öğrenci alınmaktadır. Başvuru tarih sırasına göre, davet ettiğimiz aday öğrencilerimiz ile yaptığımız tanıma çalışmaları sonucunda ve kontenjan dahilinde kesin kayıt gerçekleşmektedir.

Büyük Gruba (Kindergarten): 2012 doğumlu,

Orta Gruba (Pre-Kindergarten): 2013 doğumlu,

Küçük Gruba (Preschool): 2014 doğumlu,

Küçük Grup-Yarım Gün (Preschool-Half Day): 2014 doğumlu çocuklar kabul edilecektir.

Anaokulu'na başvuran öğrenciler tanıma çalışması ile yaşlarının gelişim özellikleri yönünden değerlendirilip kesin kayıtlarına kontenjan dahilinde kayıt komisyonunca karar verilir.

Kayıt - Kabul Süreci
MEF Okulları kayıt kabul takvimi, Müdürler Kurulu tarafından belirlenir.
Kayıt tarihleri, gazete ilanları ile duyurulur.
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Veliler, kayıt kabul sürecinde yapılması gerekenleri ve MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, kayıt danışmanları ve ilgili okulun müdürlüğünden alır.
Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 672 03 00
Dahili: 1521

ÖZEL MEF OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

BAHÇEŞEHİR