MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU - Geziler
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR ANAOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Geziler

5 Yaş Grubu Gezileri

Pelit Çikolata Fabrikası

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu öğrencilerimizle Pelit Çikolata Fabrikasına gezi düzenledik. Gezimizde ilk olarak, kakao ağacının sunumunu dinledik. Hansel ve Gratel, Nuh'un Gemisi, Çanakkale Şehitler Anıtı gibi birçok farklı ve önemli olayın göstergesi olan çikolatadan yapılmış eserler gördük. Öğrencilerimizle bunların hikayelerini paylaştık. Çikolata fabrikasında birbirinden farklı pastaları görüp bunların yapılışlarını izledikten sonra hediye çikolatalarımızı alarak okulumuza geldik.

• 1 / 3

Çiçek Bahçesi Tiyatro Oyununu İzledik

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu öğrencilerimizle Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği "Çiçek Bahçesi" isimli tiyatro oyununu izledik. Yaşanılabilir temiz bir çevre için üzerimize düşen görevleri yerine getirme bilinci edindik.

• 1 / 2

İstanbul Akvaryum

Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu 5 yaş sınıfı öğrencilerimizle düzenlediğimiz ''İstanbul Akvaryum'' gezisinde Kuzey Kutbu'nda yaşayan hayvanları, deniz canlılarını ve yağmur ormanlarını keşfettik.

• 1 / 1