MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Bölümler
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Beden Eğitimi

Ders Bilgileri

Beden Eğitimi

MEF İlkokulu'nda beden eğitimi derslerinde, öğrencilerimiz için belirlenen hedefler; yaşam boyu fiziksel ve ruhsal açıdan, bedenini tanıyan, yöneten ve onu koruyan, toplum içinde yer edinebilen, sosyalleşme becerisi gelişmiş, kaliteli zaman geçirmeyi bilen bireyler yetiştirmektir.

Öğrencilerin, Beden Eğitimi derslerinin dışında, yeteneklerine uygun aktivitelere ve okul takımı çalışmalarına katılmalarına olanak sağlanır. Öğrenciler, öğrenci velileri ve MEF çalışanları okul yönetimince yapılan planlama ile spor tesislerimizden yararlanabilirler.

Beden Eğitimi ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki başlıklara tıklayarak okuyabilirsiniz.

BEDEN EĞİTİMİ GENEL BİLGİLERİ
  GENEL BİLGİLER