MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Eğitim-Öğretim
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Gelişim ve Davranış Raporu

Gelişim Sürecini Daha Yakından Tanımak...

İlkokulda öğrencinin tutum, davranış ve beceri gelişimi ve derslerdeki başarısı, her ders için ayrıntılı olarak ayrı ayrı ele alınır. Gelişim ve davranış raporu ile her çeyrek dönem sonunda (birinci ve üçüncü çeyrek) veliler bilgilendirilir.

Gelişim ve davranış raporu öğrencilerin kişisel gelişimlerini, çalışma alışkanlıklarını ve derslerdeki başarılarını ayrıntılı olarak gösteren bir karnedir. Her dersin açılımı o çeyreğe ait kazanımlar bazında ayrıntılı olarak yapılmıştır.

Gelişim ve davranış raporlarının temel amacı hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin gelişim süreçlerini daha yakından ve detaylı olarak görebilmelerini sağlamaktır. Olumlu ifadelerle çocuklarımızın takdir edilmesi ve cesaretlendirilmesi gelişim süreçlerini de olumlu yönde etkileyecektir.

Örnek Gelişim ve Davranış Raporunu Bilgisayarınıza İndirmek İçin Tıklayınız!