MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Geziler
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Geziler

1. Sınıflar

Atatürk Evi Müzesi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 1.sınıf öğrencilerimizle "Atatürk'ün Hayatı" ile ilgili öğrendiklerimizi pekiştirmek için, Atatürk Haftasında Avcılar Atatürk Evi Müzesi'ne gezi düzenledik. Atamızın Selanikteki doğduğu evin kopyası olarak inşa edilen ve dönemin koşullarını yansıtan eşyalarıyla bezenen evde o dönemi anlamaya çalıştık. Atamızın çocukluk döneminin geçtiği koşulları ve onun bu ev içerisindeki yaşantısını gözümüzde canlandırmış olduk.

Hem eğlendiğimiz, hem de duygulandığımız bu gezide, tarihe kısa bir yolculuk yapma fırsatı bulduk.

• 1 / 1

İtfaiye Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 1. sınıf öğrencilerimizle Hayat Bilgisi dersi kapsamında “Acil durumlarda yardım almak için arayacağı kurumların telefon numaralarını bilir. ” kazanımı kapsamında Bahçeşehir İtfaiye’sine gezi düzenledik. İtfaiyecilerin hangi araç ve gereçleri kullandığını, yangınlara nasıl müdahale ettiklerini yaşayarak öğrendik.

• 1 / 2