MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Geziler
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Geziler

2. Sınıflar

Dolmabahçe Sarayı

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 2. sınıf öğrencileri olarak Atamızın hayatı ile ilgili olgu ve olayları yerinde incelemek üzere Dolmabahçe Sarayı’na gezi düzenledik. Atamızın vefat ettiği yatağının baş ucunda O’nu saygıyla andık.

• 1 / 1

Pelit Çikolata Fabrikası

Bahçeşehir Kampüsü 2. sınıf öğrencilerimizle Pelit Çikolata Fabrikası gezimizi gerçekleştirdik. Çikolatadan yapılmış heykelleri görmek iştahımızı açsa da çikolatayı bilinçli bir şekilde tüketmemiz gerektiğinin farkında olduğumuz bu gezide üretimden tüketime olan yolculuğa şahit olduk.

• 1 / 2

KidzMondo'yu Keşfedin

Bahçeşehir Kampüsü 2.sınıf öğrencilerimizle ''Çocukların Dünyası KidzMondo'' ya giderek "meslekler" konusunu uygulamalı olarak işledik. Farklı meslekleri keyifli şekilde deneyimleme şansına sahip olduğumuz gezimizde mesleklerle ilgili yeni fikirler edindik.

• 1 / 1