MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Geziler
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Geziler

3. Sınıflar

Topkapı Trafik Eğitim Parkı Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 3. Sınıf öğrencileri olarak 2 Ekim 2015 Cuma günü, Hayat Bilgisi dersi kapsamında trafik kurallarını öğrenmek ve uygulamak amacıyla Topkapı Trafik Eğitim Parkı'na gezi düzenledik. Eğitim sonrasında akülü arabalarla uygulama yapmak çok keyifliydi.

• 1 / 6

Beykoz Cam Ocağı Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimizle, Fen Bilimleri dersi kapsamında Beykoz Cam Ocağı'nı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, eşsiz bir malzeme olan camın hal değişimini ve camdan boncuk yapımını izlerken yaratıcılık dolu atmosferin tadını çıkardılar.

Halk Ekmek Fabrikası Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimizle, Hayat Bilgisi dersi kapsamında temel besin kaynağımız ekmeğin üretim aşamalarını gözlemlemek üzere Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, el değmeden üretilen ekmeğin yapımını gözlemleyerek, mis gibi kokan sıcacık ekmeklerin tadına bakma fırsatı yakaladılar.

İstanbul Geri Dönüşüm Tesisi Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimizle, Hayat Bilgisi dersi kapsamında bilinçli bir tüketici olarak geri dönüşüme dikkat çekmek ve atıkların toplanarak ayrıştırılma aşamalarını gözlemlemek üzere İstanbul Geri Dönüşüm Tesisi’ne gezi yaptık. Toplanan geri dönüşümlerin ülke ekonomisine katkısına dikkat çekerek, geri dönüşümleri ayrıştırmanın önemini vurguladık.

• 1 / 6

Market Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimizle, Hayat Bilgisi dersi kapsamında bilinçli bir tüketici olarak alışveriş yapılırken nelere dikkat edileceğini gözlemlemek üzere market gezisi düzenledik.