MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - Geziler
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Geziler

4. Sınıflar

MEF Öğrencileri TÜYAP'ta

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettiler. Kitapların dünyasına girdikleri bu gezide bol bol kitap satın alıp, atölye çalışmalarına ve söyleşilere katılarak yazarlarla bir araya gelme fırsatı buldular.

• 1 / 1

Beylikdüzü Belediyesine Ziyaretimiz

Bahçeşehir Kampüsü 4. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersi Yerel Yönetim Birimleri konusunda Beylikdüzü Belediyesi' ni ziyaret etti. Belediye Başkanı ile yaptıkları görüşmede görevleri ve işleyişi yakından öğrenme fırsatı buldular.

• 1 / 1

Ankara Gezi Notları

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü İlkokulu 4.sınıf öğrencilerimiz ile Başkentimiz Ankara'ya bir gezi düzenledik. Öğrencilerimizle birlikte 1.ve 2.Meclis Binalarını, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni, Etnografya Müzesi'ni, Anıtkabir'i ve MTA Tabiat Parkı Müzesi'ni gezerek keyifli zaman geçirdik. Gezip gördüklerimiz çok ilgimizi çekti. Özellikle Ata'mızın huzurunda duygulu anlar yaşadık.

• 1 / 2