MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU - İlkokulumuz
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF BAHÇEŞEHİR İLKOKULU
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No:4/1 Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

MEF Bahçeşehir İlkokulu Kayıt Bilgisi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

MEF Anaokulu'nu bitiren öğrencilerin anaokulundaki değerlendirmeleri dikkate alınarak kayıtları yapılır.
İlkokul 3. sınıfa başvuran öğrenciler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından yapılan tanıma çalışması sonucunda kayıt komisyonunun değerlendirmeleri ile kayıt hakkı kazanırlar.
İlkokul 4.sınıflara, öğrenci alımında 3.sınıfı kapsayan bilgilerden oluşan ve okul yönetiminin belirleyeceği esaslar çerçevesinde düzey belirleme sınavı uygulanır.
Aynı gün Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından öğrenci tanıma çalışması yapılır.
Kayıt-Kabul Komisyonu sonuçları değerlendirir, komisyon kararıyla kontenjan oranında kayıt yapılır.
Kayıt sonrasında İngilizce düzey belirleme sınavı yapılır.

Kayıt - Kabul Süreci
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Veliler, kayıt kabul sürecinde yapılması gerekenleri ve MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, Kayıt danışmanları ve ilgili okulun müdürlüğünden alır.
Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin, ilkokul yönetimi ve öğretmenlerinin görüşleri doğrultusunda, MEF Ortaokuluna doğrudan geçiş hakkı vardır.

Kayıtlar için telefon: (0212) 672 03 00
Dahili: 1521

ÖZEL MEF OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

BAHÇEŞEHİR