MEF BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU - Geziler

Geziler

6. Sınıflar

MEF Öğrencileri TÜYAP'ta

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettiler. Kitapların dünyasına girdikleri bu gezide bol bol kitap satın alıp, atölye çalışmalarına ve söyleşilere katılarak yazarlarla bir araya gelme fırsatı buldular.

• 1 / 1

Hollanda-Amsterdam Gezisi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Ortaokul öğrencilerimizle İngilizce,Matematik ve Fen dersleri kapsamında Hollanda-Amsterdam gezisini gerçekleştirdik. Bu gezimizde öğrencilerimizle Anne Frank Evi , Nemo Bilim Müzesi , Rijks Müzelerini ziyaret ettik . Hollanda'nın simgesi haline gelen tahta ayakkabıların yapım aşamasını yerinde inceledik. Rehberler eşliğinde Amsterdam şehrinin güzelliklerini keşfedip orada yaşayan insanların sosyal yaşantılarını ve ekonomik durumlarını gözlemledik. Grup ve takım bilinci içinde hareket etmeyi deneyimleyip doyasıya eğlendik..

• 1 / 3