MEF BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU - Geziler

Geziler

7. Sınıflar

MEF Öğrencileri TÜYAP'ta

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettiler. Kitapların dünyasına girdikleri bu gezide bol bol kitap satın alıp, atölye çalışmalarına ve söyleşilere katılarak yazarlarla bir araya gelme fırsatı buldular.

• 1 / 1

İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 7.sınıf öğrencilerimizle, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesinde geçmişe bir yolculuk yaptık. Türkiye'de ilk, dünyada ikinci örnek olan müzede öğrencilerimizle; tıp, matematik, mimari, astronomi ve fizik gibi alanlarda Müslüman bilim adamlarının ortaya koydukları eserleri ve bu eserlerden ilham alınarak geliştirilen modelleri inceledik. Bu keşifleri görmekten keyif ve ilham aldık.

• 1 / 2

Edirne Kültür Gezisi

Edirne, gerek tarihi ve kültürel varlıkların birikimi ile gerekse Avrupa ülkelerine ulaşımda köprü görevi gören coğrafi konumu ile önem taşıyan bir kenttir. Bahçeşehir Kampüsü 7.sınıf öğrencilerimizle Osmanlı tarihine ait eserlerin en çok görüldüğü üçüncü kent olan Edirne’ye yaptığımız gezide hem öğrendik hem de eğlendik.

• 1 / 2

Kapadokya Gezisi

Bahçeşehir Kampüsü 7.sınıf öğrencilerimizle “ÜLKEMİZDE NÜFUS” ünitesi kapsamında İç Anadolu Bölgesi’ndeki beşeri yapı ve kültür izlerini tanıma, insanlığın ortak mirasına sahip çıkma amaçlarına yönelik Kapadokya gezisi gerçekleştirdik. Gezimizin sonunda öğrencilerimiz güzel bir ekip olma bilinciyle hem eğlendiler hem de bilgileri kalıcı bir şekilde öğrendiler.

• 1 / 1