MEF BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU - Geziler

Geziler

8. Sınıflar

MEF Öğrencileri TÜYAP'ta

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü ilkokul 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettiler. Kitapların dünyasına girdikleri bu gezide bol bol kitap satın alıp, atölye çalışmalarına ve söyleşilere katılarak yazarlarla bir araya gelme fırsatı buldular.

• 1 / 1

İş Yeri Gezisi - ARNICA

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü 8.sınıf öğrencilerimizle mesleki rehberlik kapsamında ilgi duydukları meslekleri tanımak amacıyla Senur Elektrik Motorları/ARNICA fabrikasına gezi düzenledik. Teknik ve tasarım ile üretim bölümünün gezildiği bu etkinlikte öğrencilerimiz elektrik süpürgesinin nasıl oluştuğuna dair pratik yapma ve sunulan parçaları bir araya getirerek bir elektirk süpürgesi oluşturma şansı elde ettiler. Bize bu anlamda destek olan velilerimize ve bize kapılarını açan fabrikaya teşekkür ederiz.

• 1 / 2

Hollanda-Amsterdam Gezisi

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Ortaokul öğrencilerimizle İngilizce,Matematik ve Fen dersleri kapsamında Hollanda-Amsterdam gezisini gerçekleştirdik. Bu gezimizde öğrencilerimizle Anne Frank Evi , Nemo Bilim Müzesi , Rijks Müzelerini ziyaret ettik . Hollanda'nın simgesi haline gelen tahta ayakkabıların yapım aşamasını yerinde inceledik. Rehberler eşliğinde Amsterdam şehrinin güzelliklerini keşfedip orada yaşayan insanların sosyal yaşantılarını ve ekonomik durumlarını gözlemledik. Grup ve takım bilinci içinde hareket etmeyi deneyimleyip doyasıya eğlendik..

• 1 / 3

Çanakkale Gezisi

Mustafa Kemal Atatürk’ün yüksek sevk ve idare kuvveti , O’nun yenilmez azim ve iradesi ile dünya harp tarihinde yurt savunması için örnek gösterilen Çanakkale Zaferi , tüm mazlum milletlere özgürlük ve bağımsızlık yolunda örnek ve önder olmuştur. Çanakkale zaferimizi ve şehitlerimizi hafızalarımızda ve gönlümüzde daima canlı tutmak biz MEF Okulları için her zaman bir görev olmuştur. Bahçeşehir Kampüsü 8.sınıf öğrencilerimizle 2-4 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Çanakkale gezimiz ile bu görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

• 1 / 2