MEF BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU - Projeler
Bahçeşehir-Başakşehir-İstanbul
T: (0212) 672 03 00 F: (0212) 672 33 43

Sosyal Sorumluluk Projeleri

MEF Okullarında, çeşitli sınıf seviyelerinde yürütülen sosyal sorumluluk projeleri...

Projelerimiz

Kardeş Okul Projesi

Sene başında öğrenci ve veli yönetim kurulumuz, kardeş okulumuz olan Arnavutköy Şehit Çavuş Gürdal Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ve velilerimizin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz “MEF Dayanışma Günü”nde elde ettiğimiz gelirle kardeş  okulumuzun sahnesi yenilenmiş ve onlar için akıl oyunları alınmıştı. Öğrencilerimiz, bu ziyaret  sayesinde kardeş okullarındaki arkadaşlarıyla buluşarak hem yeni sahnelerini gezdiler hem de arkadaşlarına aldıkları akıl oyunlarının kurallarını anlatarak birlikte oynamanın tadını çıkardılar.

Bu yıl “Dilek Ağacı” projemizi 130 öğrenci olan kardeş okulumuz  ile gerçekleştirdik. Kardeş okulumuzun öğrencilerine “Yeni yılda en çok hangi hediyeyi almak istersiniz?” sorusunu sorduk. Bu dilekleri renkli,  küçük kağıtlara yazarak dilek ağacımıza yerleştirdik. Okuldaki her öğrencimiz dilek ağacından  almak istedikleri hediyeleri seçerek sürece katıldı. Hediyelerin teminini sağladıktan sonra yeni  yılda hediyelerini vermek üzere kardeş okulumuza ziyarete gittik ve çeşitli etkinliklerle eğlenceli zaman geçirdik.

• 1 / 18