MEF Interact Kulübü Yardım Kampanyası

Karaköy Rotary’nin sponsorluğunda kurulan ve faaliyetlerine 2014 yılından beri devam eden MEF Interact Kulübü öğrencileri olarak anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attık.

MEF Lisesi Interaktörleri olarak her zamanki gibi “iyi niyet ve yardımseverlik anlayışının çoğalmasını özendirmek” amacıyla yola çıktık. Proje kapsamında “Omurilik Felçlileri Derneğinin” akülü sandalye ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediğimiz kermesten elde ettiğimiz gelirle bir yardım kampanyasına daha kendi kaynaklarımızı oluşturabilmenin haklı gururunu yaşadık. Interact kulübü öğrencileri olarak, sömestr tatili dönüşünde bağışlarımızı “Omurilik Felçlileri Derneğine” yaparak projemizi sonlandırağız. Kampanyamıza destek veren tüm arkadaşlara ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.