MEF Okulları 14. Kitap Fuarı'nı Açıyor

MEF Okulları Ulus Kampüsünde; 3-7 Nisan 2017 tarihleri arasındaki “14. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri”nde kitapseverlere ev sahipliği yapacak. 48 yayıneviyle birlikte 29 yayıncılık firmasının katılımıyla gerçekleşecek. Fuara ve söyleşilere tüm kitapsever öğrenciler ve veliler katılabilecek.

Eleştirel okuyup yazabilen, kendisini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen MEF Okulları; kitap fuarı etkinlikleriyle, öğrencilerinin; Türk ve dünya yazınının roman, öykü, tiyatro, deneme gibi birçok türüyle tanışmalarını ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmelerini amaçlıyor.

Kitap Fuarı ve Söyleşi Günlerinde gerçekleşen söyleşilerde konuşmacılar, birikimlerini hem öğrenciler hem de velilerle paylaşacak.

MEF Okullarının ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Akilah Azra Kohen, Asya Çağlar, Aysun Berktay Özmen, Ayşe Kulin, Aytül Akal, Betül Sayın, David Sımpson, Ebru Gezer, Eda Albayrak, Elif Ekinci,Elif Yemenici, Faruk Kaya, Fatih Erdoğan, Gamze Demirkol, Görkem Kantar Arsoy, Gülay Sert, İlker Altungöker, İshak Reyna, Kutlukhan Kutlu, Mesut Tığlı, Pelin Güneş, Rıfat Batur, Serdar Karataş, Şebnem Burcuoğlu, Tolga Gümüşay, Tiyatro Kumpanyası söyleşileriyle yer alacak.

MEF Okullarında 3-7 Nisan 2017 tarihlerinde yine kitaplı günler yaşanacak.

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsündeki Kitap Fuarı 10-14 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.