MEF Okulları Ulus Kampüsü Yüzme Yarışması ve Sonuçları

MEF Okulları Ulus Kampüsü yüzme havuzunda 2-3 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen Beşiktaş İlçe Yüzme Yarışlarına, Minikler kategorisinde 13, Küçükler kategorisinde 8, Yıldızlar kategorisinde 6, Gençler kategorisinde  1 öğrencimiz ile katıldık.

Sporcu öğrencilerimiz, tüm kategorilerde 5 birincilik, 8 ikincilik, 7 üçüncülük ödülü kazanmıştır.

Minik Kız – Minik Erkek- Küçük Erkek Takımlarımız da “Bayrak Yarışları”nda 1.lik kupasının sahibi olmuşlardır.

Yıldız Kız Takımımız ise “Bayrak Yarışı”nda 2’lik kupası kazanmıştır. Dereceye giren öğrencilerimizin kategorilere göre dağılımı ve  yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizin elde ettiği sonuçlar  aşağıda belirtilmiştir.

Yarışmaya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını diler, Yüzme Koordinatörümüze teşekkür ederiz.