MEF ULUS İLKOKULU

Geziler

3. Sınıflar

Topkapı Trafik Eğitim Parkı Gezisi

MEF Ulus İlkokulu 3.sınıf öğrencileri olarak, Hayat Bilgisi dersi “Okula geliş ve gidişlerinde kendisinin ve başkalarının güvenliği için trafik işaret ve levhalarına, trafik kurallarına uyar.” kazanımı kapsamında Topkapı Trafik Eğitim Parkı’na gittik. Yaptığımız gezide trafik eğitmenleri ve polisleriyle birlikte teorik bilgilerimizi pekiştirdik. Pratik uygulamalar yapma imkânı bulduk. Trafik işaret ve levhalarının anlamını, trafik kurallarını özümsedik.

• 1 / 5

Sakıp Sabancı Müzesi Gezisi

MEF Okulları Ulus Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimiz görsel sanatlar dersi, "Sanat Eleştirisi ve Estetik" öğrenme alanıyla ilgili çalışma yapmak için Sakıp Sabancı Müzesi'ne gittiler.

Öğrencilerimiz müzede, geçmişten günümüze özenle korunmuş çeşitli eşya ve sanat eserleri ile birlikte, kitap sanatları ve hat koleksiyonunu incelediler. El yazması eserlerin nasıl hazırlandığı konusunda bilgi alıp, kullanılan malzemeleri tanıdıktan sonra müzenin düzenlediği atölye çalışmasına katıldılar.

• 1 / 5