MEF ULUS İLKOKULU

Geziler

4. Sınıflar

Ankara Gezimiz

MEF Okulları Ulus Kampüsü İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizle 20-21 Ekim tarihlerinde Ankara-Anıtkabir Gezisini gerçekleştirdik. Milli Egemenliğimizin temellerinin atıldığı Ankara’da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret ettik.

• 1 / 5

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi Gezimiz

MEF Okulları Ulus Kampüsü 4. sınıf öğrencilerimizle görsel sanatlar dersi, “Kültürel Miras” öğrenme alanımızın; ”Müzedeki farklı kültürlere ait sanat eserlerindeki ortak özellikleri belirler.” kazanımımızın uygulamalı eğitimini gerçekleştirmek amacıyla, 31 Ekim ve 02 Kasım 2017 tarihlerinde, İstanbul Modern Sanatlar Müzesi’ne gezi yaptık.

Gezimizde, müzedeki seçili sanat eserlerini inceledikten sonra; çocukların sözel imge ile görsel imge arasında bağlantı kurmalarını amaçlayan “Resimler ve Şiirler” konulu atölye çalışmasında, çizdikleri resimlerle etkinliğimizi tamamladık.

• 1 / 5