MEF ULUS İLKOKULU
MEF ULUS İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF ULUS İLKOKULU

MEF Ulus İlkokulu Kayıt Bilgisi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

MEF Anaokulu'nu bitiren öğrencilerin anaokulundaki değerlendirmeleri dikkate alınarak kayıtları yapılır.
İlkokul 3. sınıfa başvuran öğrenciler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından yapılan tanıma çalışması sonucunda kayıt komisyonunun değerlendirmeleri ile kayıt hakkı kazanırlar.
İlkokul 4.sınıflara, öğrenci alımında 3.sınıfı kapsayan bilgilerden oluşan ve okul yönetiminin belirleyeceği esaslar çerçevesinde düzey belirleme sınavı uygulanır.
Aynı gün Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından öğrenci tanıma çalışması yapılır.
Kayıt-Kabul Komisyonu sonuçları değerlendirir, komisyon kararıyla kontenjan oranında kayıt yapılır.
Kayıt sonrasında İngilizce düzey belirleme sınavı yapılır.

Kayıt - Kabul Süreci
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Veliler, kayıt kabul sürecinde yapılması gerekenleri ve MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, Kayıt danışmanları ve ilgili okulun müdürlüğünden alır.
Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin, ilkokul yönetimi ve öğretmenlerinin görüşleri doğrultusunda, MEF Ortaokuluna doğrudan geçiş hakkı vardır.

Kayıtlar için telefon: (0212) 362 26 33
Dahili Hatlar: 1411 – 1412

ÖZEL MEF OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

ULUS
ANAOKULU (Yarım Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 26.392 TL + KDV
Diğer* (Yıllık)   2.749 TL + KDV
*Yemek +1 Kahvaltı (Sabah), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
ANAOKULU (Tam Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 36.090 TL + KDV
Diğer* (Yıllık)   5.516 TL + KDV
*Yemek +2 Kahvaltı (Sabah+İkindi), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
İLKOKUL - ORTAOKUL - LİSE
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 42.842 TL + KDV

7.900 TL + KDV

IB DİPLOMA PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 49.120 TL + KDV

10.847 TL + KDV

IGCSE PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 49.120 TL + KDV

10.847 TL + KDV

Not: Kayıt yenileme tarihlerine bağlı kalınması esastır. Duyurulan kayıt süreleri sona erdikten sonra açık kontenjanlara dışarıdan öğrenci alınacağından, süresi içinde kayıtları yenilenmeyen öğrencilerimiz, kayıt yaptırma haklarını kaybedebileceklerdir.

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ONLINE ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU