MEF ULUS İLKOKULU
MEF ULUS İLKOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF ULUS İLKOKULU

MEF Ulus İlkokulu Kayıt Bilgisi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

MEF Anaokulu'nu bitiren öğrencilerin anaokulundaki değerlendirmeleri dikkate alınarak kayıtları yapılır.
MEF Anaokulu dışından 1. sınıflara veya okul dışından 2. sınıflara başvuran öğrenciler, gelişimleri yönünden değerlendirilir, velileri ile görüşülür.
İlkokul 3. sınıfa başvuran öğrenciler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından yapılan tanıma çalışması sonucunda kayıt komisyonunun değerlendirmeleri ile kayıt hakkı kazanırlar.
İlkokul 4.sınıflara, öğrenci alımında 3.sınıfta okutulan deslerden oluşan ve okul yönetiminin belirleyeceği esaslar çerçevesinde düzey belirleme sınavı uygulanır.
Aynı gün Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından öğrenci tanıma çalışması yapılır.
Kayıt-Kabul Komisyonu sonuçları değerlendirir, komisyon kararıyla kontenjan oranında kayıt yapılır.
Kayıt sonrasında İngilizce düzey belirleme sınavı yapılır.

Kayıt - Kabul Süreci
MEF Okulları kayıt kabul takvimi, Müdürler Kurulu tarafından belirlenir.
Kayıt tarihleri, gazete ilanları ile duyurulur.
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Veliler, kayıt kabul sürecinde yapılması gerekenleri ve MEF Okulları ile ilgili öğrenmek istedikleri tüm bilgileri, Kayıt danışmanları ve ilgili okulun müdürlüğünden alır.
Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 362 26 33
Dahili Hatlar: 1411 – 1412

ÖZEL MEF OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

ULUS
ANAOKULU YARIM GÜN
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 23.563,95-TL + KDV
Yemek ve Diğer (Yıllık)   2.454,57-TL + KDV
(Kahvaltılar, Kitaplar, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler, Şehiriçi Geziler Dahil) - (Yıllık)
ANAOKULU
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 32.223,26-TL + KDV
Yemek ve Diğer (Yıllık)   4.924,89-TL + KDV
İLKOKUL - ORTAOKUL - LİSE
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 38.251,83-TL + KDV

7.053,73-TL + KDV

IB DİPLOMA PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 43.856,78-TL + KDV

9.684,89-TL + KDV

IGCSE PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 43.856,78-TL + KDV

9.684,89-TL + KDV

*Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayanların yerine dışarıdan kayıt alınacaktır.

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ONLINE ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU