MEF LİSESİ - Geziler
MEF LİSESİ

Geziler

Hollanda Gezisi

Öğrenci değişim programımız çerçevesinde üç yıl boyunca Hollanda'ya gezilerimizi gerçekleştirdik.  Öğrencilerimiz bir yandan proje çalışmalarını yürütürken bir yandan da ülkeyi gezip görme fırsatını yakaladılar.

Program çerçevesinde öğrencilerimiz bir yandan “Man vs Nature” konulu proje ile ilgili çalışmalar ve geziler yaparken, bir yandan da Hollanda’nın doğal ve kültürel güzellliklerini tanıma fırsatı buldular. Maastricht, Amsterdam gibi önemli şehirler ziyaret edildi. Bu şehirlerdeki Rijksmuseum, Van Gogh gibi önemli müzeler, the Windmills of Kinderdijk gibi Hollanda’nın kültürel özelliklerini yansıtan yerler gezildi, görüldü.

İstanbul ve Eindhoven şehirlerinde iki aşamada gerçekleştirdiğimiz bu programımızın sonunda öğrencilerimiz, hem bilgileniyorlar hem de arkadaşlarıyla beraber güzel zaman geçirerek farklı bir kültüre sahip insanlarla beraber yaşama deneyimini edinip programı tamamlıyorlar.

• 1 / 12