MEF LİSESİ - Geziler
MEF LİSESİ

Geziler

Sabancı Üniversitesi Gezisi

10. sınıf öğrencilerimizle, öğrencilerimizin gelecek planlamalarını belirlemelerine destek olmak amacıyla 19 Ekim 2015 Pazartesi günü, Sabancı Üniversitesi gezisini gerçekleştirdik.

Gezide öğrencilerimiz, Sabancı Üniversitesi’nde öğrenim gören görevli öğrencilerin liderliğinde üniversitenin kampüs alanı, kütüphane, yemekhane, spor ve kültür kompleksini ziyaret ettiler. Eğitim - öğretim olanakları, burs, yurt, ulaşım olanakları, bölümleri, bölümlerin taban puanlarını, bölümler arasında geçiş koşullarını, yurt dışı üniversitelerle bağlantı imkânlarını, öğrenci kulüplerini, öğrenim sürecinde burs alabilme ve üniversite içinde çalışabilecekleri alanlara ilişkin bilgi aldılar, merak ettikleri soruları sordular.Kampüs alanında kalan zamanlarını değerlendiren öğrencilerimiz kısa süreliğine de olsa bir üniversite deneyimi yaşadılar.

• 1 / 2