MEF LİSESİ
MEF LİSESİ

Kişisel Gelişim

MEF Lisesi Öğrenci Kişisel Gelişim Programı

Lise öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan program doğrultusunda, MEF Lisesi ve MEF Üniversitesi işbirliği ile 16 hafta sürecek bir program yürütülmektedir. Türkiye’de ilk defa lisemizde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı itibariyle başlatılan bu program her yıl yenilenen konu başlıkları ile gerçekleştirilecektir.

Çalışmalar hafta içi dersler bittikten sonra MEF Üniversitesinde ya da okulumuzda yapılmaktadır. Etkinlikteki her bir eğitim 5 kredi olup, toplamda 16 program yapılacaktır.

Öğrencilerimizin MEF Lisesinden mezun olana kadar almaları gereken minimum kredi toplamları aşağıda belirtildiği gibidir.

• 9.Sınıf   80 kredi (minimum) / lise eğitimine 2016 yılında başlayanlar
  • 10.Sınıf 70 kredi (minimum) / lise eğitimine 2015 yılında başlayanlar
  • 11.Sınıf 60 kredi (minimum) / lise eğitimine 2014 yılında başlayanlar

Yapılan eğitimler sonunda MEF Üniversitesi ve MEF Lisesi onaylı resmi katılım belgesi verilmektedir. Çalışmamızda okulumuza destek veren MEF Üniversitesi Rektörü ve değerli hocalarına teşekkürlerimizi sunarız.

• 1 / 2

Günlük Yaşam Becerileri İstasyon Çalışmaları