MEF ULUS ORTAOKULU - Ortaokulumuz
MEF ULUS ORTAOKULU KAYIT BİLGİSİ
MEF ULUS ORTAOKULU

MEF Ulus Ortaokulu Kayıt Bilgisi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kabulü:

MEF Okulları, eğitim ve öğretim felsefesini öğrencinin ‘birey’ olarak gelişimi temelinde yapılandırır. Okulumuza başvuran öğrenciler; akademik başarı, tutum ve davranışlarına göre değerlendirilirler.
MEF Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıflarına öğrenci kabulü, "Seviye Belirleme Sınavı’"ve "Öğrenci Tanıma Çalışması" ile yapılmaktadır.

Ortaokul sınıflarına alınacak aday öğrenciler; ÖDYF-1 ve ÖDYF- 2 adı verilen sınava tabi tutulur.
ÖDYF-1: sözel, sayısal ve soyut akıl yürütme becerilerini değerlendiren sorulardan oluşmaktadır.
ÖDYF-2: sözel ve sayısal alanda müfredat bilgisini değerlendiren sorulardan oluşmaktadır.
Kayıt-Kabul Komisyonu sonuçları değerlendirir, komisyon kararıyla kontenjan oranında kayıt yapılır.

Kayıt - Kabul Süreci
Kayıt yaptırmak isteyen aday veliler Kayıt Birimine başvurur ya da web sayfası üzerinden online Başvuru Formunu doldurur.
Kayıt danışmanları tarafından veliye, uygulama ve görüşmeler hakkında gerekli bilgiler ve randevular verilir.

Okullararası Geçiş Süreci
MEF Ortaokulu öğrencileri doğrudan liseye kabul edilir. IGSCE ve IB diploma programına ise, kontejan oranında MEF Lisesi’ne kayıt hakkı elde edenler arasında yapılan sınavda başarılı olanlar kabul edilir.

Kayıtlar için telefon: (0212) 362 26 33
Dahili Hatlar: 1411 – 1412

ÖZEL MEF OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

ULUS
ANAOKULU (Yarım Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 26.392 TL + KDV
Diğer* (Yıllık)   2.749 TL + KDV
*Yemek +1 Kahvaltı (Sabah), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
ANAOKULU (Tam Gün)
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 36.090 TL + KDV
Diğer* (Yıllık)   5.516 TL + KDV
*Yemek +2 Kahvaltı (Sabah+İkindi), Ders Kitapları, Eğitim Materyalleri, Eğitsel Etkinlikler dahil.
İLKOKUL - ORTAOKUL - LİSE
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 42.842 TL + KDV

7.900 TL + KDV

IB DİPLOMA PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 49.120 TL + KDV

10.847 TL + KDV

IGCSE PROGRAMI
Eğitim-Öğretim (Yıllık) 49.120 TL + KDV

10.847 TL + KDV

Not: Kayıt yenileme tarihlerine bağlı kalınması esastır. Duyurulan kayıt süreleri sona erdikten sonra açık kontenjanlara dışarıdan öğrenci alınacağından, süresi içinde kayıtları yenilenmeyen öğrencilerimiz, kayıt yaptırma haklarını kaybedebileceklerdir.

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ONLINE ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU