Ulus Ortaokulu

Okulda Üniversite Modelini Uygulayan İlk ve Tek Okuluz

Türkiye’de öğretmen eğitimini yeniden yapılandırmak için MEF Üniversitemizin tasarladığı “Okulda Üniversite” modelinin proje paydaşları ile buluşması gerçekleştirildi.  Bu buluşmada, MEF Okulları Ulus Kampüsü Ortaokulu Müdürümüz Zeynep Kılıç ve matematik bölüm öğretmenlerinin  mentörlüğünde  stajlarının ilk yılını tamamlayan MEF Eğitim Fakültesi öğrencileri portfolyo sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumların ardından Ulus Matematik bölüm öğretmenlerimiz süreçte yapılan planlamaları, çalışmaları, karşılıklı kazanımları, gelecek yıl bu projeye dahil olacak proje paydaşlarına deneyimlerini aktardılar.

MEF Üniversitesi ve MEF Okulları Ulus Kampüsü Ortaokulu, eğitimde öncülük ilkesi ile bir ilke daha birlikte imza atmış oldular.