"Sen De Bir Kulak Ver" Konserimiz Umut Oldu

Ulus Kampüsü MEF Lisesi   “Umut Işığı Projesi” kapsamında, 1 Mart Cuma günü,  İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği yararına düzenlenen  “Sen de Bir Kulak Ver”  konseri, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. MEF Okulları & Bakırköy Müzik Akademisi ve Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen  konserin  sanat yönetmenliğini Faruk Salgar,  sunuculuğunu  Zeynep Kasımlıoğlu gerçekleştirdi. Konserin ilk bölümünde  doğuştan   duyma engeli olan Esra Ceren Karakaya izleyicilere kısa bir  piyano dinletisi sundu.  Ailesinin desteği ile özel müzik  çalışmalarına katılarak kendini geliştiren Karakaya, fırsat verildiği zaman işitme engellilerin de müzik yapabildiğini göstererek izleyicilerden tam not aldı.  Ceren Karakaya’nın annesi Serpil Karakaya’da  işitme engeli olan bir kişinin yaşamda karşılaştığı  güçlüklere dair  paylaşımda bulundu. İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği adına konuşmayı  Pelin Atik gerçekleştirdi. Daha sonra BMA Nev’eser Kadınlar topluluğu unutulmaz film şarkıları ile sahnede nostalji rüzgarı estirdi. Konserin ikinci bölümünde sanatçı Umut Akyürek  izleyicileri  ile buluştu. Konsere maddi ve manevi katkı sağlayan değerli velilerimiz ve öğrencilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız.