Sizleri harika bir MEF macerasına davet ediyoruz.

Bu güzel MEF macerası; heyecandan, öğrenmeden, sevinçten, dostluktan ve sevgiden oluşuyor. Bir sonraki yeni başlangıca kadar bizimle olan yılları güven, anlayış, başarı ve sevinç dolu olacak.

Biliyorsunuz, evden yeni ortamlara ve ailenin dışındaki deneyimlere geçişi ifade  eden erken yaş eğitimi ve bu dönemdeki deneyimler, gelecekteki tüm  öğrenmelerin temelini oluşturur.  Gelişim, genelde önceden tahmin edilebilir ve tanımlanabilir yönlerde ilerlese de her çocuk için benzersizdir ve  çocuktan çocuğa farklılıklar  gösterir.

MEF Anaokulları olarak; bireysel farklılıkları gözeterek, fiziksel, sosyal, duygusal, zihinsel ve estetik alanlardaki  gelişimin ve öğrenmenin en hızlı ve yoğun olduğu bu  önemli  dönemin farkında olmak ve bu kapasiteyi onların o saf yaratıcılıklarını besleyerek en yüksek düzeye çıkarmak eğitim anlayışımızın ve vizyonumuzun  ifadesidir.

Bu anlayışla ve çocukların çok küçük yaşlardan başlayarak, dil edinim becerileri kazandıklarını ve geliştirebildiklerini öngörerek sorgulamaya dayalı ve iki dilli bir eğitim programı uygulayan MEF Anaokulları; aile katılımını tam teşvik eden,  ebeveynlerin çocuklarının okulumuzdaki hayatını paylaşabilecekleri, diğer velilerle kaynaşabilecekleri, öğretmenlerimizle sıkı bir diyalog ve işbirliği içinde olabilecekleri, kapıları her zaman açık ikinci evinizdir.

Sevgili anne babalar sizleri de bu sıcak ve eğlenceli ailemize katılmanızı bekliyoruz.

Canan Ünlü
Anaokulları Koordinatörü