Beslenme

Öğrenme enerji ister!

Gündelik yaşam hem rutinleri, hem de öğrenme zamanları açısından oldukça aktif ve heyecanlıdır. Sonsuz enerjileri ile hep daha fazlası için hazırdır. Doğru planlanmış sabah kahvaltıları, öğlen yemekleri ve ikindi kahvaltıları ile güçlerine güç katarlar. Doğru beslenen çocuklar sağlıklı büyümek için önemli bir adım atmış olurlar. Onlar için düşünülmüş, damak zevklerine uygun fakat bir o kadar sağlıklı  hazırlanmış bir menü sunuyoruz. Taze sebze ve meyve ağırlıklı menümüz, çocukların gelişiminde ve büyümelerinde çok gerekli olan kırmızı et ve karbonhidrat dengelerini gözeterek oluşturulmuştur.

Bu amaçla görev yapan beslenme komisyonunda beslenme uzmanları, okul doktoru, öğrenci temsilcileri, yöneticilerle birlikte öğrencilerin günlük kalori ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak aylık menüyü belirleriz.

Mutfaklarda, yemekhanelerde ve kantinlerde görevli tüm personel, periyodik sağlık kontrolünden geçirilir. Ayrıca düzenli olarak hijyenik kontroller yapılır.

Bizi Takip Edin