Güçlü Akademik Kadro ve Araştırmacı Sorgulayıcı Özgürlük

MEF Anaokulları programı, gelişimin bir bütün olduğundan hareketle tüm gelişim alanlarını destekleyecek şekilde hazırlanır. Çocuklarımızın bilişsel, duygusal ve fiziksel gelişimine çok büyük önem veririz ve çok yönlü, zengin bir eğitimden faydalanmaları için programımızı  ve ortam hazırlıklarımızı planlarız.

Öğrenme; güvenli ve doğru beslenen bir ortamda gelişir. MEF Anaokulu’nda çocuklar merak ve hayallerinin peşinden gitmesi için teşvik edilir. Küçük yaştan itibaren öğrenmeyi seven bir çocuk, hayatı boyunca bunu daha da geliştirecektir.

Alanları ile ilgili üniversitelerden mezun eğitimcilerden oluşan kadromuz; her öğrencinin tek tek özgün bireyler olduğuna inanarak, onların yeteneklerini ifade etmelerine, saygılı, sevgi dolu, hoşgörülü bireyler olmalarına, özgüvenlerini ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurlar.

MEF Anaokulu’nda  sınıflarda, grup öğrenmelerinin yanı sıra bireysel yaklaşımların da ağırlık kazandığı bir ortam sunarız. 21. yüzyılın teknolojisi ile donatılmış sınıflarımızda, multimedyanın da bilinçli bir şekilde etkin öğrenme zamanlarında yer almasını sağlarız.